Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal visa

Ni badar i parfymerat bajs
och fortfarande
väldigt, väldigt nöjda med det

Är jag också det, eftersom ingen vill kyssa mig?




Fri vers av Onaug
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-10-24 22:56



Bookmark and Share


    Twobo
Heh, det känns som en gammal visa. Är det Bellman? :P
Kul och intressant vinklad.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug