Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finkarnas konferens

 

I tidig morgontimma
på väg till jobbet
passerade jag en syrén

Bakom gulnande blad
dolde den beskyddande
finkarnas konferens

och aldrig har jag hört
en vildare diskussion
av klara kvittrande röster

 




Fri vers av Anna H
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-10-26 07:49



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En underbar iakttagelse, Anna! Med dina ord får du mig att se så tydligt som om jag hade varit där själv. Jag gillar naturbeskrivningar. Ditt språk är okomplicerat - bilden tydlig. Språkets skönhet ligger just i dess enkelhet, samtidigt som varje ord sitter knivskarpt på rätt plats! Härlig läsning!!
2006-10-26

  enkel
Härligt, ljuvligt kvitter av skönsångaren, Anna H...
2006-10-26

  Nina V A
Ja de har nog en hel del att diskutera nu med ny storm på väg *ler*
Härligt kvittrig text där man försiktigt vill vika undan löven och titta in.
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H