Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En viskning

.
En viskning smög genom rummet
den där natten för så länge sedan,
som brisen, i gläntan i somras.

I det mörka rummet
virvlade mina drömska tankar,
som fjärilen i det skira gräset,

och en märklig mjuk närvaro
omslöt mig och värmde,
som solens strålar, i gläntan,

och ett stort lugn kom över mig,
som i somras.


© 2006 Bo Ragnerstam




Fri vers av enkel
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-10-25 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel