Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittade ett liv i pappersåtervinningen

och vi kastar bort våra liv

vi slänger det i soperna
plast?
papper?
metall?
hur sorterar man sitt liv
restavfall?

Idag kan man köpa nya liv
för pengar kan man köpa allt, säger dom.
Dom som styr, dom som vet
för pengar är makt inte sant?

hur mycket pengar är mitt liv värt?
ditt då, hur mycket pengar får du för ditt liv
är hennes liv värt mer än ditt och mitt
tillsammans?

kom vi kastar bort våra liv
vi slänger det i soporna
plast?
papper?
metall?
hur sorterar man sitt liv ?
restavfall?




Fri vers av kärleksmakt
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-10-25 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksmakt
kärleksmakt