Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets hud är Mycket ömtålig...



Suicidium

Det är ingen fara.

 

Jag gjorde korstecknet
och bad om syndernas förlåtelse
innan.

 

Jag inbillar mig
att det gjorde mig
oskyldig.


Att det väckte
barnet i mig igen.

 

Nu finns vare sig
skam eller synd kvar.

 

Mellan det
att snaran träs över halsen
och repet sträcks
finns ingen tid
att synda.

 

Mitt blod flöt
stilla och lungt.



Det svalnar nu.

 

Jag talar till dig
från andra sidan
rakbladshinnan.

 

Det fanns
inget mer
att säga.




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 841 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-25 22:45



Bookmark and Share


  Mikkiz
Denna var riktigt bra.. Den blir bara bättre och bättre för varje gång man läser den..
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother