Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemlöshet är hemska ting...Men ibland måste man lämna boet...Ety en svavelgul lukt emanerar efter det som dött och ruttnat där...



Ett Hem

Ett hem
som dör sotdöden
får Aldrig begravas
i tysthet

 

Då går det igen

 

För när ett hem dör
är det som om
en del av själen
kauteriseras

 

Så fast jag talar
med Mild röst
är mitt hem dött
och själen bränner

 

Ett hem
som dör sotdöden
får Aldrig begravas
i tysthet

 

Då går det igen

 

Så därför
tänker jag låta
Grand Orkester spela
när jag låser det
som nu är en krypta
för sista gången




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 773 gånger
Publicerad 2006-10-25 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother