Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"För alltid" varar bara en kort stund när det kommer ur mänskliga käftar...



Kritteckning på Svart tavla

Småaktighet
må karakterisera mig

 

                   Men det är så
                   i kriget mellan människor

 

Småaktighet är vad vi har
att slåss med
utan knutna nävar

 

                  För att älska
                  är att ge varandra
                  svaghet

 

Allt övrigt
är rester

 

               Man skall leva
               utan att sticka sina nålar
               i alla andra

 

För det finns
Ingenting som säger
att Svek skall belönas

               Och att du trodde det
               är det största sveket




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 774 gånger
Publicerad 2006-10-25 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother