Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Romantikens död är ingen hemlighet för romantikern..



Un Fleur Du Mal

Jag skrev för dig

 

Sjöng för dig

 

Letade upp den plats
där månens strålar landar
och bar dem till dig

 

Jag gav dig
mitt hjärtas blodiga trasa

 

Men i ditt huvud
hördes inga psalmer

 

Inga kandelabrar
brände koppardoft
ur ditt hjärta

 

Du var som en sommarkall stadsgata
eller en gränd
dit solen aldrig går

 

Men
det gör mig
ingenting

 

För allt jag gav
har jag råd
att avvara

 

Det var inget offer
för mig




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 691 gånger
Publicerad 2006-10-25 23:08



Bookmark and Share


    Grönt
Tycker den var verkligt bra, fyndiga metaforer. Det enda jag strörde mig lte på var "Jag gav dig
mitt hjärtas blodiga trasa".
2006-10-27

  Mangal VIP
Vackert!

Strofen "Inga kandelabrar brände koppardoft ur ditt hjärta" är magisk i mina ögon.
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother