Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vet aldrig sin plats i Historien...



Elegi

En dag
     skall skolastiker
     tala över mig

 

De skall läsa
     mina ord
     som ritualer

 

Jag ämnar icke
      svara dem

 

De skall försöka,
     men de kommer
     icke att lyckas,
     tvaga bläcket
     från mina händer

 

Men kanske
       de kan tvaga
       skammen
       från mitt namn

 

Om jag
      kommer tillbaka hit
      är det endast
      för att kutymen
      så kräver

 

Intet annat

 

Så gräv en grav

 

Gräv en grav
        åt mig

 

Och se till
       att den är
       tillräckligt djup

 

Jag vill inte tvingas
      gå igen

 

Jag vill inte
      tvingas
      gå igen




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 641 gånger
Publicerad 2006-10-25 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother