Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...............


Fallerande!!!

Svaga ben jag har
varje lilla blick från dig
får mig att falla




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-10-25 23:38



Bookmark and Share


    susanne VIP
mm fångat känslan iaf
2006-10-26

  Markattan
Den effekten har somligas blickar.
Väl fångat...eller fallit, kanske ;o)
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow