Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alone

Det jag tänker på
önskar
febrilt söker
minns
önskar och vill ha
Är allt jag jag hoppats på
som aldrig kommer att ske





Fri vers av BoingBoing
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-26 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing