Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mummelgrummel

Ögonlocken sjunker
Tankarna mumlas
Försöker att skriva
Orden de grumlas




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-10-26 22:28



Bookmark and Share


  ia VIP
ungefär så är det..:)
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh