Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusten är det vi lever för och vill göra det igen o igen

Lusten spänner min kropp i en båge
Varje fiber varje synaps är involverad i denna storm som rider i mig

Vad jag lever
det forsar av åtrå
det rinner som en flod
i livet
i det undre livet

under det livet svider det och bränner

det bränns
kan det släckas
med din tunga
kan det lätta jag blir galen

det är som en virvel det susar
det rinner över

överallt
under ...allt

stilla mig ta
hand om det som flyter
hjälp mig du som kan
lugna flodens framfart genom din beröring dina händer över inuti
dina rörelser i mig...

känner en skön smärta - lindra denna smärta- låt mig se dina ögon det gör mig lugn...



....Du kom du hjälpte mig
du fick allt att lätta. Floden ligger stilla- spegelblank men fortfarande våt

Det blev en resa som tog mig till nya platser flera gånger
olika ställen varje gång
det blixtrade

jag darrade och föll
Likt löven som faller från trädet och landar på marken- och blir kvar en stund
innan vinden tar dom till ett nytt ställe

ligger jag helt stilla och tänker på dom platser jag nyss varit på
och som jag inte trodde fanns




Fri vers av M
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-10-27 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M