Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öijers hemlighet

 

Jag lever på poeternas sparlåga

instängd i ett  mörkt rum.

Studerar bruno k öijers giljotin

i det svagaste av ljus.

Och du frågar hur jag mår ! 




Fri vers av Neal
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-10-27 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar denna också, kort men så kärnfullt på nåt vis och denna med en stänk humor.
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal