Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brain v.s heart


Mitt hjärta slåss

Mitt hjärna slåss mot mitt hjärta röda
Spela ett smart spel eller rakt ut blöda
Skrika ut all längtan och spelet förlora
Ta det lungt och göm din smärta stora

Det kryper och ilar i mina nervendtappar
Vad gör jag för fel vad är det jag inte fattar
Hjärnan vet alla svaren, har en strategi
Hjärtat tillåter sig inte, att kopplas förbi

Står jag still, vågar du komma mig när
Går jag framåt, ja då är du längre inte kär
Hjärnan vet att bakåt är vägen till dig
Hjärtat springer och ropar - bli min tjej!

Är jag smart eller är jag en överkänslig idiot
Jag håller på hjärnan, jag vill inte gå en fot
Men benen rör sig framåt de vill helt inte göra halt
Jag ser din ryggtavla röra sig, du går iväg sakta kallt

Hjärtat leder mitt i matchen med tretton fem
Så ikväll är det jag som ensam vänder hem




Fri vers av Casca
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-10-27 16:17



Bookmark and Share


    Camillaa
mycekt bra alltså :)
/ C
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Casca