Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på framtiden

Jag vill ha mitt liv framför mig
inte bakom mig.

Jag vill inte tänka på det som har hänt
jag vill tänka på det som kommer att hända.




Fri vers av refuge
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-10-27 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

refuge