Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns här, just nu, bara för dig.

Den lilla pojken
blev ett offer
offer för den hemska
massakern
som vi idag vill
kalla
mobbing

han håller händerna
framför sitt lilla ansikte
medans de andra
barnen
skriker och slår
på den lilla pojken

när slagen och orden
upphör
drömmer han sig bort
bort till en värld
där mobbing inte existerar
där alla är välkomna
och accepterade
för det dom egentligen är

ordet mobbing
är starkt
och det borde inte
existera

jag har lärt mig
det finns inget som kallas
\"fel plats vid fel tillfälle\"
det finns inget rätt
tillfälle
för att såra
en annan människa

var dig själv
acceptera andra
för vad de är

och pojken
kommer för all framtid
att slippa
hålla sina händer
framför ansiktet




Fri vers av refuge
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-12-19 20:36



Bookmark and Share


    Lindizz
oj, en djup sorg känner jag när jag läser detta, det berör mig starkt...
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

refuge