Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ger mig

jag hörde texten
jag ger mig
du får mig

och insåg
man gör allt
allt för att få
kärlek

jag behöver dig
jag behöver din kärlek

jag fick en smula
en smula av din kärlek
du gav mig orden
jag behövde höra
jag ville höra

men när jag hörde
dom orden
viftade jag bort dom


och nu skulle jag göra allt för att höra de orden igen




Fri vers av refuge
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-05-05 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

refuge