Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julafton...

och julstämningen är ett minimum.

Himlen är klarblå
solen skiner

och det existerar inte en snöflinga
så långt ögat kan nå




Fri vers av refuge
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-12-23 12:59



Bookmark and Share


  annso.fie
Ingen snö.. men is.. vi har is.. och ingen sol.. och himlen är grå..
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

refuge