Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är småsaker som får oss att känna att vi lever


en speciell kärlek

jag saknar
handen som brukade
finnas på min axel

jag behöver dig
jag behöver din tröst
och bara tryggheten
av att höra
din röst

du gör mig säker
du ger mig
en sådan säkerhet
som får mig att känna
ett lugn

jag behöver dig
här och nu
mer än vad du någonsin kan ana

i allra största hemlighet
kommer du alltid
att finnas
i mitt hjärta




Fri vers av refuge
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-04-13 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

refuge