Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It\'s a shame for me

Just nu
känns allt
bra
bättre än någonsin
för att vara ärlig

jag fick ett
uppmuntrande
meddelande

du skrev
att jag var
fantastisk

och

det var första gången
som jag verkligen tog
åt mig av vad någon sagt
om mig, till mig

det här är lycka
jag känner mig trygg
som aldrig förr

Du är min trygghet




Fri vers av refuge
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-01-11 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

refuge