Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då vintern kommer

 

Så har ytterligare en sommar passerat
och jag är lika blottad som träden
inför din blick, dina skälvande händer

Och du kan gå rakt igenom min själ
känna min heta längtan, brinnande begär
men du kan inte värmas då vintern kommer

För du är mig lika avlägsen som alltid




Fri vers av Anna H
Läst 735 gånger
Publicerad 2006-10-28 09:29



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Vackert, sprött och sorgligt.
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H