Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värden

Värden är en stor planet.
Där vi lever i fred och krig.
Här är vi trygga och otrygga.
Här bor vi, här ska vi leva. Tills vårt liv tar slut!




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 385 gånger
Publicerad 2004-12-06 18:56



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
och effektiv
bra
2004-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson