Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillängad till mina kära vänner...
Ni vet vilka ni är



Kom ihåg mig

 

När löven födds,
klär sig i gröna nyanser...
Och allt är nytt...

Kom ihåg mig

Jag tänker på dig...
Från djupet av mitt hjärta...

Känslor, dock gömd.

När sommaren kommer...
Med himmel bar..
stjärnor den bär..
och livet sött i naturens sköte.

Jag kommer att be för dig..
Tills mörkret dör ut
och ljuset föds på nytt.

Och när det gröna omvandlas till guld.
samt löven strömmar ner,
färgar tårarna.

Då min själ skall korsa flera mil,
Sin kärlek är onämnd.

För när jorden vår är frusen
blottad med vinter snö
kommer eldens låga lysa ögonen
och viska....

"Jag bryr mig"




Fri vers av Nanno
Läst 641 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-28 22:45



Bookmark and Share


  sesi
jättevacker dom uppskattar det säkert. vet vem du menar.
gillar dig jättemycket om du undrar vem jag e jag e nora
2009-04-12

  aol
underbart
2007-11-22

  issac.a.m
mycket känsligt text,den rör verkligen
kärleksord av lust,längtan
Vi alla behöver kärlek och att nå den är inte långt,
men kärlek är en segel mot orkaner.
önska dig allt kärlek i världen
2007-01-01

  Rozhan
En riktigt - mystiskt - vacker text detta var... Den är gripande och får en & tänka till =) Vackert!
2006-11-28

  Freya
Nej usch vad svårt att kommentera, för jag har verkligen inget annat att säga än att den är vacker. :']
2006-11-27

    olivian
underbar text, speciellt från biten"jag kommer att be för dig" och till slutet är fin.
2006-11-23

  Lars Granlöf
Du skriver vekligen bra. Denna dikt var vacker och behaglig att läsa.
2006-11-21

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Kan höra hur du viskar, så himla himla vackert verklgien, en tår i ögat:')
2006-11-20

  Ben Ehlmann
känsligt och vackert!
2006-11-20

  Lollan_
väldigt fin dikt,
dock nåt fel,
"sjänor den bär.." borde vara "stjärnor den bär".
Annars prima!
2006-11-08

  Kalle!
jätte bra
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno