Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon är som sjöar

Dina ögon är som sjöar,
Djupa, fasansfullt vackra.
Obegripligt formade,
Naturligt sköna att bada i,
och om man inte aktar sig så drunknar man.




Fri vers av stellaa
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-10-28 22:56



Bookmark and Share


  Freeman
Det var väldigt poetiskt!!!
Om du vill och känner för det får du jättegärna läsa en som jag skrev som är väldigt lik din... =)
Du skriver härligt och kort!

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=312039

2006-12-31

    Alexandra B
Fint, men du kanske borde formulera sista raden på ett annat sätt.
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

stellaa