Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solgnister

Solen bländar
över gnistrande frostbitna ängar
det är lättare att andas
luften så klar och ren




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-10-29 11:25



Bookmark and Share


  ia VIP
det är då som hösten
är vackrast...
tack för ett leende!
du skriver njutbart!
2006-10-29

  Jessica Ebbesson
Du förmedlar naturen så vackert!
2006-10-29

  Cris
Ja visst är det härligt
liksom din text som förmedlar känslan
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh