Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=GK9qI2AQZbw


hon och polisen



hon blev slagen av en polis
tre andra poliser tittade på
men i rättegången sa de att
det var hon som slog polisen
hon fick betala skadestånd
tralalala





Fri vers av johii
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-10-29 15:46



Bookmark and Share


  Norma
johan i en nötskal.
Fler sådana samhällsiaktagande stycken å du e vår nästa Wreesvijk.

Nanus
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu