Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna är till martin


aldrig mer, aldrig. inte med dig

tre gömda ord
när jag sa det
du blev sur
och pratade inte med mig
jag blev så arg så arg

när jag kom hem
går in på lunarstorm
får alla dessa meddelanden
känner ilskan bara klättra
upp för min rygg

känner en svart
fläck inombords
av hat
hur vågar du?

alla dessa ord
som kommer från dig
vill jag aldrig höra igen

vi kommer aldrig att vara vänner
det kommer aldrig vara vi igen
aldrig mer, aldrig, inte med dig




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-10-29 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN