Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går ju vidare

 

Saknar dina sms

 

Även fast jag inte alltid förstod dem

 

Saknar din röst även om den ibland var hård mot mig

 

Väntar fortfarande på meddelande från dig

 

Även fast jag aldrig mer kommer att kontakta dig

 

För

 

Livet går ju vidare

 

Drömmer än i dag om hur det kunde blivit

 

Även om jag vet att det aldrig hade funkat

 

Du är alldeles för komplicerad för mig

 

Jag skulle aldrig stå ut med dig

 

Och inte du med mig

 

Vi är lika envisa och provocerande båda två

 

Vi tar liksom fram de sidorna hos varandra

 

Du och jag

 

Det hade aldrig gått

 

 

Livet går vidare




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-10-29 17:29



Bookmark and Share


    Cammo
Jag gillade din text... livet går faktiskt vidare
2006-11-03

  *Camilla*
Ah det berör
Jag vet känslan
jag gjorde slut med min kille idag
vi har varit tillsammans i 1 år och 3 månader
Och det gör ont
men jag vet att det aldrig skulle fungera
för vi dog...
livet går vidare
tårarna rinner längst mina kinder i tusenfalt
men livet går vidare
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan