Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I höst....


En behadag dal..
en brilliant guld skiftning...
Septembers Safir..
och en regnbåge speglad i en flod

"I höst, jag kommer ihåg"

En förargad berg blöder..
Oktobers Opal
Skuggan knaprar
över himmel blåa dagen
Novembers Topaz

Det omåttliga kornet
och solnedgångens oranga nyans..

"I höst, jag kommer ihåg"

Doften från hans närvaro..
Smärtan av djup överlänmning...
En trygghet jag fann i hans barm

"Den hösten, kommer jag ihåg"




Fri vers av Nanno
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-10-29 19:40



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
wow, en så drömsk, vacker dikt:)
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno