Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri.

kom lilla fågel.
 jag ska lära dig att flyga.
 lära dig att vara fri.
 du ska inte vara fängslad
 inte som vi.
 jag vill också kunna flyga.
 också kunna fly.
 men jag har inga vingar.
 och mitt hjärta känns som bly.
 för dom klippte mina vingar
 och jag föll.
 under mina ögon bildas ringar.
 men mitt hjärta det höll..




Övriga genrer av Colle
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-10-30 00:42



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Vackert. Fint flyt. Starkt!
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle