Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lögn.


These days..

Det var du! Hur kunde du?
En lögn.
Jag gjorde inget fel. Du behandlar mig just så.
En lögn.
Tomhet. Så mycket tomhet.
Hur blir det så?
Fullt av tomhet.
Det går inte. Säg att det inte går.
I tried to be chill, but you\'re so hot that i melted.
Sluta skaka. Det hjälper inte att bli rädd.

And these children
that you spit on
as they try to change their worlds
are immune to your consulations.
They\'re quite aware
of what they\'re going through..




Övriga genrer av Colle
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-10-30 01:02



Bookmark and Share


    Vildrosen
Vilken bra dikt! Du skriver insiktsfullt och väcker många tankar hos mig med dina ord.
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle