Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritik uppskattas.




Jag lovar.

  När du vill gråta lovar jag att öppna mina armar för dig.

När du skrattar lovar jag att skratta med dig.

När du vill hata lovar jag att hjälpa dig att låta bli.

När du vill älska lovar jag att älska med dig.

När du sover lovar jag att sova vid din sida.

När du sedan vaknar lovar jag att finnas där.

När du vill dö lovar jag att få dig välja livet.

När du lever lovar jag att leva med dig.

När du dör lovar jag att en del av mig kommer att dö med dig.




Övriga genrer av Colle
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-10-30 12:18



Bookmark and Share


    laissez_faire
Du är väldigt bra på att förmedla en känsla. Tycker speciellt om hur du lyckas säga så mycket med relativt simpla textrader.
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle