Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanlivet

I Mellanlivets bistra område
där så många
har gått vilse
hörs muntra melodier
från fiol och trumpet
trumma och bas

där är små varelser
med smutsgrå kläder
och röda träskor
som ivrigt stampar takten

För i Mellanlivet gråter många
över sånt som varit
och det
som skola komma

mången dyster tanke
har gnidits fram och åter
av folk som aldrig
lyckats glömma
det som i Förlivet
borde vart förlåtet

men lys nu upp
du ängslige höna eller tupp
för i afton är det bal
här
i Mellanlivets tårasal




Fri vers av soulRebel_
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-10-30 12:31



Bookmark and Share


    Camillaa
det sista stycket är perfekt
/ C *
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_