Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har gjort en del ändringar på denna text sen jag la upp den här på poeter.se...


Smärta, mörker, sorg och döden




Smärtan är min eviga följeslagare.
Mörkret min vän

Sorgen är min eviga vapendragare.
Döden min tröst




Fri vers av Dragontear
Läst 714 gånger
Publicerad 2006-10-30 12:58



Bookmark and Share


    Camillaa
så himla vackert
sorgligt vacker..
/ C *
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Dragontear