Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfrost

Jag vaknar upp mitt i natten av dina andningar i mitt öra
Iförd endast vita underkläder drar jag täcket över för att skyla kroppen
Rummet är disigt och jag ser bara din datorskärm lysa lite svagt i andra änden av rummet




Allt badar fortfarande i musiken du satte igång när vi somnade
och de sjunger om frost och tysta steg och resor mot London

din kroppsvärme värmer lakanet och

när jag vänder mig på sidan lägger du armen om mig i sömnen och snusar till
ditt ansikte blir ett leende





men jag vet att
du fortfarande drömmer






så jag kryper ihop som ett barn med din arm under nacken och låter sömnen storma mig igen som en mäktig tornado
blåser rakt in i mig under duntäcket och du doftar DU
bar hud och närhet och mörker för de blyga

det är ännu en frostnatt vintern tvåtusensex




Fri vers av Nemona
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-10-31 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona