Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör du ikväll ?

 

 

Regnet smärtar ner, jag sitter här ensam o tittar ut.

Lyssnar på Cornelis Wreesvijk, romantik.

Kärleken är en gåta, vacker som få.

Önskar att du kunde stanna. 




Fri vers av Neal
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-10-31 10:34



Bookmark and Share


  cogitoergosum
Liten dikt, stora tankar.
Regnet och Vreeswijk, det låter så tilltalande.
Ja jag vet inte, det var bara väldigt.. träffsäkert.
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal