Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur kan ikea va kul


IKEA

IKEA
Ha

hur kul kan det vara?

Affärer, bara att handla och handla

Har jag inte handlat så det räcker, har jag inte saker så det räcker

Prylsamhälle

Vi blir helt galna av detta konsumerande
Vad blir det

Stillar vår konsumtion något i oss- nåt behov fyller den nog

...eftersom vi till IKEA drar
allihopa- helst samtidigt!
Låånga köer, å skrikande ungar, stökigt, bökigt
Lämna in dom
så vi kan shoppa loss

När vi väl kommer fram till kassa- fungerar inte kortet!
Hallå hur kan det va kul?



Jo, jag åkte ju med DIG!




Fri vers av M
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-10-31 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M