Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov gott.

Vill du ha en kudde?
Nej tack, din arm är skönare än alla kuddar i världen

Ser du?
Dina ögon gör att jag ser glasklart

Var det gott?
Dina läppar gör att allt smakar ljuvligt

Hör du vad jag säger?
Dina öron gör att jag hör ljuva toner

Fryser du?
Dina händer sprider prider värme till min hud

Och att få uppleva gör att jag tror på en morgondag.




Fri vers av M
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-10-31 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M