Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik

Alla mornar jag
inte vill gå upp
känner smak av lögner
du fyllt mig med som jag
svalt i ren desperation


Magen drar ihop sig
och min mun vill forma
ord som sänker dig
och gör mig fri

men

jag pratar
fortfarande bara
med väggar
och det enda
som kommer

är tysta skrik








Fri vers av mariann
Läst 610 gånger
Publicerad 2006-10-31 10:51



Bookmark and Share


  Dilsewat
kvävande, vilken ohyggliga känslor man får! välskrivet!
2006-11-06

    Oprofessionell
Herregud, vilken känsla, vilket sätt att beskriva den på. Du skriver ju helt gudomligt. Jag liksom känner dikten inom mig om du förstår vad jag menar. Brabrabraaa
2006-10-31

  Thurizas
vilken känsla du förmedlar här

tack för att du delade med dig
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann