Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goddag Herr Kärlek

jag ser sprickorna i glaset
och glittret på marken

takfläkten snurrar
precis som mina känslor

golvet känns hårt mot min kind
men dina ord känns ännu hårdare

hur kan man älska någon lika mycket
som hatar den?
så mycket att man både skulle
vilja dö och döda
hur kan jag älska dig?




Fri vers av Morbide
Läst 878 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-10-31 11:55



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Jag ser också sprickorna i glaset.. och jag njuter.. jag ser även att du skriver bra.. och av det njuter jag faktiskt ännu mer..

Du är duktig som fan!

säger
Herr Ångest
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Det finns En som älskade dig så mycket att Han dog för dig.
2007-11-29

    sailormoon
oh vad bra. *bokmärker*
2007-03-30

    inmeddiginålsögatkamel
Fint!
Takfläkten var bäst som bara den
2007-01-06

  Lovesick
Fan va bra o.O
2006-11-08

    Cammo
Jag gillade den här
2006-11-04

  Lithia
Har verkligen inga ord att beskriva den här diktens fantastiskhet.
Jag vet att 'fantastiskhet' inte är ett riktigt ord...men det passade in bra här.
2006-11-03

  Ola Rydberg
Denna va bra
gillade speciellt
(takfläkten snurrar precis som mina känslor)
2006-11-02

  Mickaan
Väldigt fiin! (L)
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Morbide