Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är jag?

 

Vad är jag, älskling?

En viskning i ditt öra?

En bit av din kaka?

Vad är jag?

Flickan du fruktar?

Eller ditt livs största misstag?

 




Fri vers av Nanno
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-10-31 19:03



Bookmark and Share


  sesi
det bästa i hans
2009-03-17

  Manal
när jag läste dessa ord fickjag en klump i magen...

en stark dikt!
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno