Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag blir en bra dag

Tankar du tänder,
tänder gnistor
och hopp
om en bättre framtid


en värld utan sorg,
moln och smärta

en värld lätt att andas,
leva och måla i

en värld av lycka,
kärlek och ork


flammande gnistor,
tankar och hopp
om en bättre framtid
du tänder hos mig




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-10-31 22:56



Bookmark and Share


  ia VIP
framtiden har oftast ett eget mål
men om man vårdar livet
tar tag i saker
då ger de en hopp om en ljus framtid
tycker du får fram det på ett ypperligt vis här
tar till mig den absolut idag!!!
2006-10-31

  prinscess VIP
den här tycker jag var fin
om hur en vän eller enälskade
värmer din dag i din själ
att bara älska livet och
se var dag som en gåva
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh