Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mycket gammal dikt, men inte mindre betydelsefull för det som hänt, det som varit


My first written



This is my first written poem for me

I´m down, lonely and sick, see

Just once I would like to know what to come

Work, love, life in general, fuck, just some

You others out there that know this feeling

then you also know how trapped you feel

a floor, four walls and a ceiling

Well heck, I´ll manage

I have before

Anyway, its just selfpity or more

So put it in a strap and choke it

cause the longer you stray

the more you will pay




Fri vers av Fredrik78
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-11-01 07:35



Bookmark and Share


  Moa86
du kunde redan då...
du är duktig!
jag förstår hur du kände dig..
tror många känner igen sig iden...
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik78
Fredrik78