Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen innan jag blev röd

Där mina andetag tar slut börjar dina vid




Fri vers av Onaug
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-11-01 12:15



Bookmark and Share


  mooj
<3
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug