Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte ens rent fysiskt kan jag undgå min bakgrund. Till och med i mitt blodomlopp finns allt det som jag konfronteras med. Men det finns små änglar som orkar med mig trots allt... TACK


Den sanna vännen

Hon formulerar orden
når mig
rakt in i mina stamceller
vrider om i mitt genetiska jag

Allt det jag bär på känner hon
rundar vokalerna så att ryggmärgen sprängs

Få rör vid mig som dem
födda med ögon som ser
tungor som lindrar all smärta
bäddar in sanningen om mig
till något att vara stolt över

Trots allt
hormoner, trombocyter och nervtrådar

ser hon mig och ger de läkande orden




Fri vers av Tekla
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-11-01 12:31



Bookmark and Share


  Lonley star
gillar ditt sätt att skriva, jag blir trollbuden.
2006-11-26

  Albert
så du har hittat en bra homeopat!
2006-11-01

    Camillaa
Underabart skrivet, jag blir förtrollad av dina ord!
/ C *
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tekla