Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom på ord

Jag är tom på ord
Bara för en sekund sen tog de slut
Jag som har hatat dig så, med ord
Helt plötsligt var jag färdig

Jag är tom
I mitt huvud är det tyst
Från ett hopp om allt
Till ingenting som ett faktum
På en sekund

Tom




Fri vers av H Helix
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-11-01 12:44



Bookmark and Share


    Camillaa
Mycket bra skrivit!
/ C *
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix