Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min framtid

Hur många tårar ska jag behöva fälla?
Hur många ärr är jag tvungen att rispa in i mina armar?
Hur många självmordsförsök är jag tvungen att göra för att ni ska förstå hur långt in i själen dödslängtan tränger in?
Se på när jag fäller mina tårar i min ensamhet..
Se på när jag rispar in min dödslängtan i mina armar..
Se på när jag tar de sissta steget utför de högsta beget och bara faller och faller och faller...





Fri vers av heavymetalunge
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-11-01 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag känner dig inte.men jag känner med dig ändå.
och även om du kommer att bli arg på mig när jag skriver såhär, så gör jag det ändå.
livet är skit ibland.men det finns hopp någonstans.det gör det.och ljus.
2007-01-07

    Hades Is Rising
Korset är jävligt tungt att bära och det är jävligt svårt att se ett ljus bortom den eviga jävla tunneln men någonstans längst in måste man försöka att hitta hopp. Jag vet att livet kan vända för jag har upplevt det och jag vill att du ska lita på mig nu. Vi känner inte varandra men vi lever båda två och det är det största man kan ha gemensamt.
2006-12-03

  Raven X
du skulle bara våga lämna mig ensam igen...nu när jag funnit någon som förstår mig...snälla jag ber dig gör det inte...jag vet hur det känns...jag gilar inte känslan som jag känner...och jag vet att det är samma känsla som du känner... så för min och alla andras skull gör det inte...
2006-11-22

  volatile
du vet.. vi förstår. gumman.
och du får inte, får inte lämna oss. du får inte göra så där mer!
jag älskar dig.
2006-11-02

  *Camilla*
Nej snälla gör det inte
jag vet hur det är
Jag vet så väl
jag vill ta klivet
jag rispar och rispar
och jag gråter
mer och mer
och självmordsförsöken
går som på rullande band
I mitt huvud
Men snälla
gör det inte
för jag ser
jag ser dig
Jag lovar
underbara du
Lämna mig för guds skulle inte
inte i denna onda och stora värld
<3
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge