Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets lek




nattvindarna viskar
mitt namn
bortom berg och hav
där uttömd tystnad gror i frostvit skymning

beger mig av

i en tid av liv
begränsad fram till min död
jag hungrar törstens bröd
i hungersnöd
att mätta min kliv
att forma mitt liv

ett frågetecken

utelämnad

till okänt svar


jag
är det enda
jag har




Fri vers av alx
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-11-02 00:06



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven gillar slutet, speciellt!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

alx
alx