Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulkanutbrott

 

Tystnaden
efter vulkanutbrottets
öronbedövande dån
sänker sig tugnt
över glödande slänter

Tystnaden
trycker mot huden
i förlamande utanförskap
då människor inte längre
tar hänsyn till lavan

 




Fri vers av Anna H
Läst 602 gånger
Publicerad 2006-11-02 08:43



Bookmark and Share


  Dilsewat
Dessa ord ger en mystisk känsla i tanken,,, jag kan inte riktigt fånga det av fascination...
2006-11-06

  Per Rydberg
svart som lavan
övergivenheten glöder
tystnaden känns som ett
avgrundsvrål, just för
att tomheten är total

*

du slår mig rakt i
magen med din text

*
Tack för dina ord!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H